Informacje: Poświęć chwilę czasu i odwiedź swój profil aby wybrać flagę.

Podbijanie poziomów

Tutaj piszemy propozycje zmian , błędów oraz uwagi na temat bota.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pasiak44444
Poland

Podbijanie poziomów

Post autor: Pasiak44444 » pn gru 10, 2018 10:34 am

Osobą zależącym na poziomach przydała by się nowa funkcjonalność - zbiór itemów dających PD/TPD co 24h (powiedzmy co 24:09 minut).

Bot w tej funkcjonalności odpalał by pnącze, bonusy, a na końcu itemy - co określony czas, plus kilka minut poślizgu.
To już wiecej nie udziwniam i pozdrawiam Ekipę.

Awatar użytkownika
Harnaś®™©
Kontakt:
Poland

Re: Podbijanie poziomów

Post autor: Harnaś®™© » pn gru 10, 2018 5:25 pm

itemy dające jakiś plus PD/TPD leżą i czekają na zbiór jeżeli niema nic innego do zbioru z pól, jeżeli conajmniej 10% wszystkich zbiorów jest gotowych do zbioru to itemy są zbierane okolo 90sekund przed rozpoczęciem zbiorów, jeżeli chcesz aby bot omijał całkowicie te itemy odznacz w ustawieniach zbieranie BONUS i zaznacz go przed zbiorami na których Ci zależy, planujemy wprowadzić w tej usłudze pole edycyjne aby każdy mógł sobie sam ustawić indywidualnie wielkość progu % ilości gotowych zbiorów które wyzwolą aktywację tych itemów, obecnie jest to możliwe do zmiany ale w ustawiniach plików konfiguracyjnych - ja mam ustawione na 6% chociaz w oficjalnych wersjach jest to 10%
Obrazek
Darymny futer :(

Awatar użytkownika
Pasiak44444
Poland

Re: Podbijanie poziomów

Post autor: Pasiak44444 » pn gru 10, 2018 6:57 pm

Główna farma jest specyficzna i o nią mi chodziło.
Pokombinuje z plikiem na 91% lub więcej.
Tam robię ewenty, a itemy raz na dobę zbieram.
Na różnych polach (większości pól) mam itemy od 22 do 24 godzinnych.
Dodatkowo gałęzie pnącz, itemy z prawie wszystkich dożynek podnoszące TP/TDP, różniste jaja itp. tak że na dodatkowym polu "wybiegu dla zwierząt domowych" stoją, w sumie się nie mieszczą i stoją jeszcze na 2 innych polach.

Każdy ma swoją wizję gry.
Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ