Informacje: Poświęć chwilę czasu i odwiedź swój profil aby wybrać flagę.
problem z przesyłem towaru na drugie konto
-
Witam, na wstępie przyznam się że "jestem nietechniczna" i swoje babcine latka mam. Wczoraj chciałam w/g instrukcji skonfigurować swoje konto premium i chyba coś popitoliłam bo nie mogę na targu przesłać towaru na drugie konto. Program bardzo wolno się uruchamia, logowanie trwa bardzo długo i się rozłącza. Po kilku próbach udało mi się zalogować i na targu mam tylko jedną ramkę -generuj oferty sprzedaży. Nie mam przez miesiąc nikogo kto by mi pomógł ten problem ogarnąć . Co zrobiłam źle???? Pozdrawiam jaewaw
- Pudelek
Re: problem z przesyłem towaru na drugie konto
Witam z tego co piszesz to nie masz wersji premium,napisz Proszę którą wersję masz Bota
- Harnaś®™©
- Kontakt:
możliwość przesłania towaru na inne konto możliwa jest tylko w wersji 3.28.31.227 , w bocie muszą być wpisane conajmniej 2 konta działające pod tym samym numerem targu,. Co do długiego uruchamiania to z tym niestety nie pomoge ;/ jezeli problem wystepuje u wszytskich to mamy jakąś awarie z jednym z naszych serwerów ale jeżeli tylko u Ciebie to niestety jestem bezsilny.
wideo jak to wygląda w wersji premium można pooglądać na starszej wersji która już przestała działać po kliknięciu w dowolnym miejscu tego całego niebieskiego dużego info
wideo jak to wygląda w wersji premium można pooglądać na starszej wersji która już przestała działać po kliknięciu w dowolnym miejscu tego całego niebieskiego dużego info
Darymny futer
-
Bardzo dziękuję za pomoc, faktycznie nie weszłam w konto premium i pobrałam wersję 226. Teraz już jest wszystko w porządku. Targ działa jak trzeba i botek hula jak wiatr. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
-
Ponieważ Bathin ma problem z rejestracją cytuje co napisał:
"Po waszym wyresetowaniu haseł, co 24h wysyłałem info że zapomniałem hasła, zwrotnie dostawałem link do mojego profilu, zmieniałem hasło i się logowałem. Od 3 dni nie dostaję w ogóle nie przychodzą maile zwrotne. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak mam się zalogować ?"
"Po waszym wyresetowaniu haseł, co 24h wysyłałem info że zapomniałem hasła, zwrotnie dostawałem link do mojego profilu, zmieniałem hasło i się logowałem. Od 3 dni nie dostaję w ogóle nie przychodzą maile zwrotne. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak mam się zalogować ?"
- Załączniki
-
- 231.gif (2.81 KiB) Przejrzano 10578 razy
- Pudelek
Ale o jakie Ci logowanie chodzi,skoro tu piszesz to jesteś zalogowanyJoycemef pisze: ↑pn gru 23, 2019 3:42 pmPonieważ Bathin ma problem z rejestracją cytuje co napisał:
Napisz gdzie zapomniałes hasła i gdzie nie możesz się zalogowac