błąd na .152 skren na GG nie wiem jak tu wkleić
Informacje: Poświęć chwilę czasu i odwiedź swój profil aby wybrać flagę.
ten towar już został dostarczony
- Pudelek
Re: ten towar już został dostarczony
Wysyła żądanie odebrania co 1 min
- Harnaś®™©
- Kontakt:
Re: ten towar już został dostarczony
jest to efkt wprowadzenia niedawno w FH3 opcji odbierania "rekompensat" niestety był robiony gdy żadna rekompensata nie była aktywna w grze (spóźniliśmy sie przy poprzedniej) i w zwiazku z tym nie było możliwosci uninkąć w 100% błędów, postaramy sie udoskonalić mechanizm
Darymny futer
-
Komunikat"ten towar został już dostarczony"
Pojawia mi się cyklicznie komunikat jak w tytule . Helper nie zbiera nagród z kalendarza adwentowego .
plizz help
Posty połączyłem ponieważ utworzono nowy temat nad już istniejącym , wystarczyło przeczytać szczególnie, że niema tu dużo szukania a temat jest prawie identyczny
ponadto bot zbiera nagrody z kalendarza - te codzienne, nie zbiera specjalnych (tych które są dodatkowe co 6 dni)
w wersji 156 problem został wyeliminowany
plizz help
Posty połączyłem ponieważ utworzono nowy temat nad już istniejącym , wystarczyło przeczytać szczególnie, że niema tu dużo szukania a temat jest prawie identyczny
ponadto bot zbiera nagrody z kalendarza - te codzienne, nie zbiera specjalnych (tych które są dodatkowe co 6 dni)
w wersji 156 problem został wyeliminowany
- Pudelek
Re: Komunikat"ten towar został już dostarczony"
Tu masz odpowiedz
Post autor: Harnaś®™© » 12 gru 2018, 18:19
jest to efkt wprowadzenia niedawno w FH3 opcji odbierania "rekompensat" niestety był robiony gdy żadna rekompensata nie była aktywna w grze (spóźniliśmy sie przy poprzedniej) i w zwiazku z tym nie było możliwosci uninkąć w 100% błędów, postaramy sie udoskonalić mechanizm
.............................................................................................................................................
A co do odbierania Kalendarza Adventowego to Bot zbiera go zobacz czy masz odznaczone zbieranie tak jak tu